logo

Noutati

2007-2013 SNSPMPDSB
Toate drepturile rezervate.

 

logo2


Indicatorii realizati de spitalele rambursate prin tarif pe caz rezolvat in anul 2012, calculati pe baza datelor raportate de spitale pentru cazurile externate in perioada 01.01.2012-31.12.2012 click

Noutati Forum
Resurse Contact
Documente legislative legLegaturi utile
fIndicatori fClasificare DRG
 

Informatii de contact pentru spitalele noi care nu au raportat date in baza DRGNational

Aceasta informatie este destinata furnizorilor de servicii de sanatate- unitati sanitare cu paturi- care nu au raportat date prin Setul Minim de Date la Nivel de Pacient in baza de date DRGNational (conform ordinului 1782/2006 cu modificarile ulterioare)


Conform reglementarilor legale in vigoare, toate unitatile sanitare cu paturi au obligatia sa transmita SMSPC si SMDPZ periodic catre SNSPMPDSB. Furnizorii nou intrati in sistem, sau alti furnizori care si-au schimbat denumirea, structura, organigrama in mod oficial, sau oricare din datele de contact, sunt rugati sa informeze oficial SNSPMPDSB. Astfel, pentru a fi introdusi in baza de date si a primi rapoarte de activitate pentru casa de asigurari, vor descarca fisierul atasat mai jos, vor printa si completa tabelul, apoi, cu semnatura managerului si stampila unitatii, se va trimite la SNSPMPDSB (fax: 021 252 30 14).


In plus, se descarcă Programul de criptare PGP şi Cheia publică de criptare DRG de pe site-ul
www.drg.ro
- resurse
- utilitare.


Cheia de criptare se va trimite obligatoriu şi pe e-mail la adresa: dateclinice.drg@snspms.ro In cazul oricărei modificări ulterioare a datelor din tabelul de mai sus furnizorul de servicii de sănătate are obligaţia să trimita noile date pe fax la SNSPMPDSB"Model cerere inregistrare spital nou: ModelInregistrareSpitalNou.doc

 

 

 Stimati colaboratori,
Va informam ca s-au completat locurile pentru seria de curs "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti" din perioada 18– 20 Noiembrie 2019 si, ca atare, inscrierile au fost sistate.

Stimati colaboratori,

 Echipa CCESS pune la dispozitia dvs. serviciul de grupare online RO DRG v1.
 Astfel spitalele pot transmite direct din aplicatia DRGNational fisiere de export in format mdb (in plus fata de formatul txt deja existent) fie pentru spitalizarea continua fie pentru cea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este, de asemenea, returnat in doua variante, excel si txt, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CCESS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa treansmita cererea de acces grouper pe fax la numerele: 021 252 30 14 sau 021 211 83 00 sau sa contacteze SNSPMPDSB pentru clarificari la adrsa de e-mail info.drg@snspms.ro sau la tel 0212532084 sau 0212532085.
 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital