logo

Noutati

2007-2022 INMSS
Toate drepturile rezervate.

 

logo2

Informatii de contact pentru spitalele noi care nu au raportat date in baza DRGNational

Aceasta informatie este destinata furnizorilor de servicii de sanatate- unitati sanitare cu paturi- care nu au raportat date prin Setul Minim de Date la Nivel de Pacient in baza de date DRGNational (conform ordinului 1782/2006 cu modificarile ulterioare)


Conform reglementarilor legale in vigoare, toate unitatile sanitare cu paturi au obligatia sa transmita SMSPC si SMDPZ periodic catre INMSS. Furnizorii nou intrati in sistem, sau alti furnizori care si-au schimbat denumirea, structura, organigrama in mod oficial, sau oricare din datele de contact, sunt rugati sa informeze oficial INMSS. Astfel, pentru a fi introdusi in baza de date si a primi rapoarte de activitate pentru casa de asigurari, vor descarca fisierul atasat mai jos, vor printa si completa tabelul, apoi, cu semnatura managerului si stampila unitatii, se va trimite la INMSS (fax: 021 252 30 14).


In plus, se descarcă Programul de criptare PGP şi Cheia publică de criptare DRG de pe site-ul
www.drg.ro
- resurse
- utilitare.


Cheia de criptare se va trimite obligatoriu şi pe e-mail la adresa: dateclinice.drg@snspms.ro In cazul oricărei modificări ulterioare a datelor din tabelul de mai sus furnizorul de servicii de sănătate are obligaţia să trimita noile date pe fax sau email la INMSS"Model cerere inregistrare spital nou: ModelInregistrareSpitalNou.doc

 

 

 Stimati colaboratori,
Pentru cursul "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti", sesiunea On-line din 27- 29 nov. 2023 va anuntam ca locurile au fost ocupate. Pentru urmatoarea sesiune va vom tine la curent pe site-ul nostru www.drg.ro.

Stimati colaboratori,

 Echipa CRUEASS pune la dispozitia dvs. serviciul de grupare online RO DRG v1.
 Astfel spitalele pot transmite fisierul txt exportat din aplicatia DRGNational2015, pentru spitalizarea continua sau pentru spitalizarea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este returnat in format txt/csv, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CRUEASS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa transmita cererea de acces grouper pe fax la numerele: 021 252 30 14 / 021 211 83 00 ori sa contacteze INMSS pentru clarificari la adrsa de e-mail info.drg@inmss.ro sau la tel 0212532084 / 0212532085.
 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital