logo

Noutati

2007-2013 SNSPMPDSB
Toate drepturile rezervate.

 

logo2


Indicatorii realizati de spitalele rambursate prin tarif pe caz rezolvat in anul 2012, calculati pe baza datelor raportate de spitale pentru cazurile externate in perioada 01.01.2012-31.12.2012 click

Noutati Forum
Resurse Contact
Documente legislative legLegaturi utile
fIndicatori fClasificare DRG
 

Aceasta sectiune contine informatii cu privire la modalitatea de calcul a indicatorilor de performanta ai managementului spitalului public aflati in compenta SNSPMS:
- Indicele de complexitate a cazurilor
- Procentul pacientilor cu interventii chirurgicale din totalul pacientilor externati din sectiile de chirurgie
- Indicele de concordanta a diagnosticului de la internare cu diagnosticul la externare

Informatii privind modul de calcul si datele necesare calcularii acestor indicatori se regasesc in urmatoarele documente:

* Indicatori de performanta
* Lista proceduri de tip Interventii chirurgicale
* Lista blocurilor de diagnostice
* Lista exceptii diagnostice internare | externare considerate a fi concordante, desi diagnosticele nu se incadreaza in acelasi bloc

Informatiile cuprinse in aceste liste au fost transmise CCESS din SNSPMS de catre CNOASIIDS in data de 09.09.2008 si au fost actualizate in perioada 10.09.2008-15.09.2008 (Detalii).


Arhiva indicatori Evaluare 2007

 

 

 



Stimati colaboratori,
Pentru programul "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti", sesiunea On-line din 23- 25 nov. 2022 va anuntam ca locurile au fost ocupate. Pentru urmatoarea sesiune va vom tinem la curent pe site-ul nostru www.drg.ro.

Stimati colaboratori,

 Echipa CCESS pune la dispozitia dvs. serviciul de grupare online RO DRG v1.
 Astfel spitalele pot transmite direct din aplicatia DRGNational fisiere de export in format mdb (in plus fata de formatul txt deja existent) fie pentru spitalizarea continua fie pentru cea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este, de asemenea, returnat in doua variante, excel si txt, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CCESS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa treansmita cererea de acces grouper pe fax la numerele: 021 252 30 14 sau 021 211 83 00 sau sa contacteze SNSPMPDSB pentru clarificari la adrsa de e-mail info.drg@snspms.ro sau la tel 0212532084 sau 0212532085.
 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital