logo

Noutati

2007-2022 INMSS
Toate drepturile rezervate.

 

logo2

Aceasta sectiune contine informatii cu privire la modalitatea de calcul a indicatorilor de performanta ai managementului spitalului public aflati in compenta SNSPMS:
- Indicele de complexitate a cazurilor
- Procentul pacientilor cu interventii chirurgicale din totalul pacientilor externati din sectiile de chirurgie
- Indicele de concordanta a diagnosticului de la internare cu diagnosticul la externare

Informatii privind modul de calcul si datele necesare calcularii acestor indicatori se regasesc in urmatoarele documente:

* Indicatori de performanta
* Lista proceduri de tip Interventii chirurgicale
* Lista blocurilor de diagnostice
* Lista exceptii diagnostice internare | externare considerate a fi concordante, desi diagnosticele nu se incadreaza in acelasi bloc

Informatiile cuprinse in aceste liste au fost transmise CCESS din SNSPMS de catre CNOASIIDS in data de 09.09.2008 si au fost actualizate in perioada 10.09.2008-15.09.2008 (Detalii).


Arhiva indicatori Evaluare 2007

 

 

 Stimati colaboratori,
Pentru cursul "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti", sesiunea On-line din 27- 29 nov. 2023 va anuntam ca locurile au fost ocupate. Pentru urmatoarea sesiune va vom tine la curent pe site-ul nostru www.drg.ro.

Stimati colaboratori,

 Echipa CRUEASS pune la dispozitia dvs. serviciul de grupare online RO DRG v1.
 Astfel spitalele pot transmite fisierul txt exportat din aplicatia DRGNational2015, pentru spitalizarea continua sau pentru spitalizarea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este returnat in format txt/csv, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CRUEASS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa transmita cererea de acces grouper pe fax la numerele: 021 252 30 14 / 021 211 83 00 ori sa contacteze INMSS pentru clarificari la adrsa de e-mail info.drg@inmss.ro sau la tel 0212532084 / 0212532085.
 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital