logo

Noutati

2007-2013 SNSPMPDSB
Toate drepturile rezervate.

 

logo2


Indicatorii realizati de spitalele rambursate prin tarif pe caz rezolvat in anul 2012, calculati pe baza datelor raportate de spitale pentru cazurile externate in perioada 01.01.2012-31.12.2012 click

Noutati Forum
Resurse Contact
Documente legislative legLegaturi utile
fIndicatori fClasificare DRG
 
contact


CENTRUL DE CERCETARE SI EVALUARE A SERVICIILOR DE SANATATE- DRG

Adresa: Str.Vaselor 31, cod 021253, Bucuresti, sector 2
Email: info.drg [at] snspms.ro

 


Numele
Spitalul
Orasul
Telefon
Fax
E-mail
Destinatar
Mesaj

 

 

 


Stimati colaboratori,
Va anuntam ca sesiunea din perioada 17-19 noiembrie 2015 a cursului "Raportarea, contractarea si decontarea serviciilor spitalicesti" se amana, din motive administrativ-organizatorice pentru perioada 8-10 decembrie 2015. Cursul se va desfatura la sediul din strada Vaselor nr. 31 cu incepere de la ora 9:30.
Pentru aceasta sesiune, locurile sunt complete. Va rugam sa urmariti pe site-ul www.drg.ro afisarea perioadei in care va avea loc Sesiunea urmatoare.

Stimati colaboratori,

 Dupa un prim an de functionare a aplicatiei online de grupare a pacientilor in grupe de diagnostice, in urma sugestiilor dvs, echipa CCESS a dezvoltat si imbunatatit serviciul de grupare online RO DRG v1 pus la dispozitia dvs.
 Astfel, incepand cu acest an, acest serviciu a devenit mult mai usor de utilizat, spitalele putand transmite direct din aplicatia DRGNational fisiere de export in format mdb (in plus fata de formatul txt deja existent) fie pentru spitalizarea continua fie pentru cea de zi.
 Fisierul obtinut de spitale in urma gruparii online este, de asemenea, returnat in doua variante, excel si txt, facilitand utilizarea acestora de catre beneficiari in scopul propriilor analize.
 Modalitatea efectiva de lucru pe site este descrisa intr-o maniera foarte usor de inteles pentru orice utilizator, fara a necesita cunostinte suplimentare in domeniul informatic.
 Acest instrument automat de clasificare online este singurul instrument validat in Romania care poate garanta 100% fidelitatea gruparii cazurilor de spitalizare continua in conformitate cu legislatia.
 Accesul la gruperul RO DRG v1 poate fi dobandit de catre doritori in baza unui abonament lunar, iar echipa CCESS asigura suportul tehnic necesar pentru utilizarea acestui instrument deosebit de util pentru a avea controlul clasificarii inainte ca datele sa fie transmise oficial catre CNAS.
 Doritorii unui astfel de abonament sunt rugati sa contacteze SNSPMPDSB la adresele info.drg@snspms.ro, nchiriac@snspms.ro, tel 0212532084 sau 0212532085 si sa urmeze instructiunile de pe siteul www.drg.ro.

 Model cerere acces:
  -Cerere acces grouper firme
  -Cerere acces grouper spital